Genoeg ruimte voor iedereen om te doen wat hij of zij wil, zelfs als er gasten zijn: Arcon Brasser maait het gras, nichtje Valjèn van Herwijnen springt op de trampoline, Naomi zit in de tent, Jasper houdt de bal hoog met Lex (Duitse Herder) en Jerina gaat met de kruiwagen naar de moestuin.
Volledig scherm
PREMIUM
Genoeg ruimte voor iedereen om te doen wat hij of zij wil, zelfs als er gasten zijn: Arcon Brasser maait het gras, nichtje Valjèn van Herwijnen springt op de trampoline, Naomi zit in de tent, Jasper houdt de bal hoog met Lex (Duitse Herder) en Jerina gaat met de kruiwagen naar de moestuin. © Johan van der Heijden

In de tuin van de familie Brasser is genoeg ruimte. ‘We kunnen doen waar we zin in hebben’

Zomer 2020Bij de familie Brasser uit Serooskerke (Walcheren) maken ze haast ruzie om wie het gras mag maaien. Zó graag dragen alle gezinsleden hun steentje bij aan het onderhoud van de tuin, waarin vader Arcon, moeder Jerina en kinderen Naomi en Jasper veel tijd spenderen.

  1. Genieten, genieten en genieten op unieke tropische zomerdag. ‘Dit is toch een cadeautje’
    PREMIUM
    video

    Genieten, genieten en genieten op unieke tropische zomerdag. ‘Dit is toch een cadeautje’

    Terwijl de bladeren aan de bomen al verkleuren en de eerste paddenstoelen zich al hebben laten zien, wordt Nederland getrakteerd op een tropische dag met temperaturen van boven de 30 graden. Nog even genieten, hebben veel mensen gedacht. Dus spijbelden jongeren van school, namen werkenden nog vakantie en was het ouderwets aanschuiven met auto’s op de Brouwersdam alsof het hoogzomer was. ,,Dit is toch een cadeautje.”