Volledig scherm
Laurens Simonse. © marc bolsius

IT-icoon én Zeeuw Laurens Simonse reikt Zeeuwse PioniersPrijs uit

MIDDELBURG - Geboren Zeeuw Laurens Simonse, oprichter van het bedrijf Team Rockstars IT, reikt zaterdag 8 februari de Zeeuwse Pioniersprijs van het netwerk De Zeeuwse Connectie uit. 

Simonse, die in de Quote Top 100 van jonge miljonairs staat, zal de geldprijs van 5000 euro plus een kunstwerk overhandigen aan de winnaar. Dat is een ondernemer of instelling die blijk geeft van lef, vindingrijkheid, ondernemerschap en pioniersgeest. Simonse zal tijdens de bijeenkomst in de Abdij in Middelburg vertellen over zijn achtergrond, loopbaan en zijn visie op ondernemen. 

  1. Het wordt deze zomer krap op de Zeeuwse stranden nu opspuiten niet kan
    PREMIUM

    Het wordt deze zomer krap op de Zeeuwse stranden nu opspuiten niet kan

    VLISSINGEN - Dit wordt de zomer van de smalle stranden. Van zand zonder loopplanken, van zoeken naar prullenbakken en van strandhuisjes die noodgedwongen moeten verhuizen. Oorzaak: vanwege de stikstofcrisis kan het strand niet worden opgespoten. Intussen knabbelt de zee onvermoeibaar aan het Zeeuwse strand. Op veel plekken is het al akelig smal geworden. ,,Misschien moeten we van bepaalde stukken strand gaan zeggen: bij hoog water niet gebruiken.”