Jolanda van Boven: ,,Ik ben als vrijwilliger bij de Vlissingse Ondernemers Centrale gekomen om me nuttig te maken en onder de mensen te zijn. Ik ben meer dan mijn ziekte, ik wil wat doen voor de samenleving.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jolanda van Boven: ,,Ik ben als vrijwilliger bij de Vlissingse Ondernemers Centrale gekomen om me nuttig te maken en onder de mensen te zijn. Ik ben meer dan mijn ziekte, ik wil wat doen voor de samenleving.” © Dirk-Jan Gjeltema

Jolanda van Boven: ‘Ik ben meer dan mijn ziekte’

PORTRETVeel Vlissingers verwachten dat ze Jolanda van Boven bijna dag en nacht in het stadshart tegen kunnen komen. De voorzitter van de Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC) probeert altijd en overal aandacht voor neringdoenden in Vlissingen te vinden. 

  1. Kees en Lenno Hanse op akkerbouw- en energiebedrijf de Willemshoeve: ‘We moeten de wereld kunnen voeden’
    PREMIUM
    Video

    Kees en Lenno Hanse op akkerbouw en energiebe­drijf de Willemshoe­ve: ‘We moeten de wereld kunnen voeden’

    ZIERIKZEE - Het is zo’n ochtend. Lenno heeft net zijn bestelwagen in de kreukels gereden. Het was op de kruising ter hoogte van Colijnsplaat, verkeerslicht op oranje, Lenno dacht doorrijden, zijn voorganger dacht remmen. Maar goed, hij kon ongedeerd met zijn vader mee terug naar hun boerderij bij Zierikzee. Daar is het nog niet gedaan met de rampspoed. We zitten net in de keuken als de buurman belt. Hij is suikerbieten van het land aan het rijden. Zijn kiepkar is van de bemodderde weg in de sloot gegleden. Lenno heeft zijn tractor al gestart.