Mark de Vries, de keeper van Ter Leede, verontschuldigt zich tegenover aanvoerder Rik Impens van Hoek voor de uitspraak waarvoor hij rood kreeg.
Volledig scherm
Mark de Vries, de keeper van Ter Leede, verontschuldigt zich tegenover aanvoerder Rik Impens van Hoek voor de uitspraak waarvoor hij rood kreeg. © Anne Hana

Keeper geschorst na racistische opmerking richting Hoek-speler Jonathan Constansia: ‘Dit had nooit mogen gebeuren’

SASSENHEIM - In afwachting van de straf van de KNVB heeft het bestuur van voetbalvereniging Ter Leede zijn doelman Mark de Vries tot 1 januari 2022 geschorst. De keeper kreeg zaterdagmiddag in het duel met Hoek de rode kaart, na een racistische opmerking richting tegenstander Jonathan Constansia. De Vries heeft inmiddels aan meerdere betrokkenen, onder wie Constansia zelf, telefonisch zijn excuses aangeboden.

  1. De Jager weet het niet, maar staat wel steviger aan kop

    De Jager weet het niet, maar staat wel steviger aan kop

    Hij mag er naar eigen zeggen, zoals hij vertelde in de PZC Voetbal Podcast, dan wel niet al te veel mee bezig zijn, Ruben de Jager deed dit weekend niet alleen met Kloetinge meer dan prima zaken. Ook op persoonlijk vlak boekte de spits een succesje. De aanvalsleider van de vierdedivisionist kwam in de derby met Goes tot scoren, zag zijn concurrenten dat niet doen en vergroot daarmee zijn voorsprong in ons PZC-topscorersklassement.
    Vlissingen