Kwebbelen door het kapje: bij De Rank in 's-Gravenpolder weten ze al niet beter, op de gang draag je een mondkapje.
Volledig scherm
PREMIUM
Kwebbelen door het kapje: bij De Rank in 's-Gravenpolder weten ze al niet beter, op de gang draag je een mondkapje. © Marcelle Davidse

Kwebbelen door het kapje: scholieren De Rank in 's-Gravenpolder weten al niet beterKAPELLE - Het was even wennen, maar nu weten de leerlingen van De Rank in  ‘s-Gravenpolder al niet meer beter. Als om 10.15 uur de bel gaat, pakken ze geroutineerd hun monddoekjes en stappen het lokaal van groep 7/8 uit.

  1. Waarom werd Dave De K. na zijn vrijlating niet meer opgevolgd? Vlaamse minister: ,,Dat juridisch instrument bestond toen nog niet voor deze feiten”

    Waarom werd Dave De K. na zijn vrijlating niet meer opgevolgd? Vlaamse minister: ,,Dat juridisch instrument bestond toen nog niet voor deze feiten”

    Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) laat bij VTM NIEUWS weten dat het juridisch instrument waarmee Dave De K. (34), de ontvoerder van de vierjarige peuter Dean, na zijn vrijlating moest worden opgevolgd destijds nog niet bestond. In 2008 mishandelde De K. de tweejarige Miguel Van Kriekinge, met de dood van het kind als gevolg. Daarvoor kreeg de man een gevangenisstraf van tien jaar, die hij volledig uitzat.