Volledig scherm
PvdA-voorzitter Nelleke Vedelaar (links). © Frans Paalman

Landelijk PvdA-voorzitter op bezoek in Zeeland

VLISSINGEN - Landelijk PvdA-voorzitter Nelleke Vedelaar komt vrijdag naar Zeeland. Haar bezoek begint in de gemeente Reimerswaal. Daar staat haar bezoek in het teken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en zorg in plattelandsgemeenten. 

Verder krijgt ze bij ROC Scalda in Vlissingen uitleg over nieuwe mbo-opleidingen in de provincie. In het Arsenaaltheater houdt PvdA Zeeland om 16.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst. Daar houden Nelleke Vedelaar en gedeputeerde Anita Pijpelink korte toespraken. Hierna staan ze open voor vragen en opmerkingen.

  1. Het wordt deze zomer krap op de Zeeuwse stranden nu opspuiten niet kan
    PREMIUM

    Het wordt deze zomer krap op de Zeeuwse stranden nu opspuiten niet kan

    VLISSINGEN - Dit wordt de zomer van de smalle stranden. Van zand zonder loopplanken, van zoeken naar prullenbakken en van strandhuisjes die noodgedwongen moeten verhuizen. Oorzaak: vanwege de stikstofcrisis kan het strand niet worden opgespoten. Intussen knabbelt de zee onvermoeibaar aan het Zeeuwse strand. Op veel plekken is het al akelig smal geworden. ,,Misschien moeten we van bepaalde stukken strand gaan zeggen: bij hoog water niet gebruiken.”