Volledig scherm
© StockExchange

Lavide Holding uit Aardenburg op strafbankje Euronext

AARDENBURG - Lavide Holding, het Aardenburgse bedrijf waar Salar Azimi sinds januari CEO van is, is door beursbedrijf Euronext op het strafbankje gezet. Dat meldt ANP Financial News (AFN). 

Lavide wil of heeft de volgende activiteiten overgenomen sinds Azimi aan het roer staat: Hotel De Elderschans in Aardenburg, samen met de exploitatie en alle omliggende gronden; Hotel Du Commerce in Oostburg; Het oud ABN Amro kantoor in Oostburg; Partyschip The Lambo en Voetbalclub Koninklijke Patro Eisden in Maasmechelen. 

,,Het bestuur van de holding heeft kennis genomen van een noteringsmaatregel door Euronext omdat Lavide nog geen gecontroleerde jaarrekening 2018 heeft. Vanaf 20 mei 2019 zullen gewone aandelen, uitgegeven door Lavide Holding NV, overgebracht worden van de handelsgroep J1 naar de handelsgroep JG", meldt het Aardenburgse bedrijf op haar website.

Lavide Holding is sinds 1998 genoteerd aan Euronext in Amsterdam. Lavide investeert in groeiondernemingen en verwelkomt ondernemers. 

Azimi meldde begin dit jaar 10 procent van de aandelen in Lavide aan te kopen. Volgens NRC is Lavide een lege beurshuls die om de zoveel jaar gevuld wordt met nieuwe activiteiten. De afgelopen jaren konden beleggers zo onder meer investeren in kinderopvang en ICT-systemen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonge studentondernemers verkopen dé oplossing voor regendruppels op je bril

    Jonge studenton­der­ne­mers verkopen dé oplossing voor regendrup­pels op je bril

    MIDDELBURG - Waarom is het stampertje in je cocktail van plastic en niet van hout? Hoe voorkom je dat je niets meer kan zien, omdat er regendruppels op je bril blijven hangen? Ook zo’n hekel aan het dekbed dat voortdurend verschuift in je hoeslaken? Het zijn slechts drie problemen waar jonge studentondernemingen dé oplossing voor hebben gevonden. Vrijdag presenteren 23 van de ‘start-ups’ hun product op de Markt in Middelburg.