Een van de 'Max Verstappen-borden' langs de Tractaatweg, die menig mondhoek liet krullen. Binnenkort worden de borden verwijderd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de 'Max Verstappen-borden' langs de Tractaatweg, die menig mondhoek liet krullen. Binnenkort worden de borden verwijderd. © Camile Schelstraete

Leuke (en dure) grap, maar de provincie verwijdert ‘Max Verstappen-borden’ langs de Tractaatweg

updateTERNEUZEN - Er zijn maar weinig mensen die de afgelopen dagen niet konden lachen om de grap die een Formule 1-liefhebber uithaalde op twee campagneborden langs de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel. Toch haalt de provincie Zeeland de ‘Max Verstappen-borden’ binnenkort weg.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.