Kauw gespot tijdens de vogeltelling in Hulst.
Volledig scherm
Kauw gespot tijdens de vogeltelling in Hulst. © Camile Schelstraete

Meer dan 52.000 vogels geteld in Zeeland

VLISSINGEN - Zeeuwen hebben afgelopen weekend volop meegedaan aan de Tuinvogeltelling van de Vogelbescherming. Er kwamen in de provincie 2609 mensen in actie. Zij telden in totaal 52.163 vogels in hun tuin.

 1. De Jager weet het niet, maar staat wel steviger aan kop

  De Jager weet het niet, maar staat wel steviger aan kop

  Hij mag er naar eigen zeggen, zoals hij vertelde in de PZC Voetbal Podcast, dan wel niet al te veel mee bezig zijn, Ruben de Jager deed dit weekend niet alleen met Kloetinge meer dan prima zaken. Ook op persoonlijk vlak boekte de spits een succesje. De aanvalsleider van de vierdedivisionist kwam in de derby met Goes tot scoren, zag zijn concurrenten dat niet doen en vergroot daarmee zijn voorsprong in ons PZC-topscorersklassement.
  Vlissingen
 2. Pas dagen nadat plassende buschauffeur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat
  PREMIUM

  Pas dagen nadat plassende buschauf­feur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat

  Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in de Nederlandse grensplaats Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
  Koewacht