Volledig scherm
PREMIUM
Binnenin spiegeling (links) en vanaf buiten vrije inkijk (rechts). © PZC

Oeps! Spiegelfolie faalt in kantine buschauffeurs: ‘Iedereen kan naar binnen kijken, maar wij niet naar buiten’

Buschauffeurs van Connexxion balen over de spiegelfolie op de ramen van hun kantine aan het station in Middelburg. Ze vroegen de leiding om wat meer privacy, maar met de opgeplakte spiegelfolie ziet juist iedereen hen zitten 's avonds. En zelf zien ze niets meer. Nou ja, niets? Eigenlijk alleen nog zichzelf.  

De kantine aan de Kanaalweg is afgelopen zomer vernieuwd. De grote ramen zijn echter een doorn in het oog van de chauffeurs. Tijdens hun pauzes (van tien tot twintig minuten) kloppen mensen vaak op de ramen met vragen over busverbindingen. ,,Op zich niet erg natuurlijk en ik sta ze altijd te woord’’, zegt een buschauffeur die anoniem wil blijven, ,,maar soms kom je daardoor niet meer aan eten toe.” 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Spin Anansi is vooral iedereen te slim af
    PREMIUM

    Spin Anansi is vooral iedereen te slim af

    Nog zonder wat te zeggen, heeft Winston Scholsberg al de aandacht van zijn jonge toeschouwers te pakken. Hij klapt drie keer in zijn handen en zijn publiek doet hem na. Hij steekt zijn hand op en de tot dan toe rumoerige kinderen zijn stil. Hier staat een echte verhalenverteller, die nog zonder woorden mensen mee in een avontuur kan trekken. Hij heeft alleen zijn Afrikaanse gewaad en zijn grote persoonlijkheid. Dat, in combinatie met zijn vertelkunst, is genoeg om de zaal in vervoering te doen geraken.