Volledig scherm
's-Heerenhoek, Borssele, N62, Sloeweg, knooppunt Drie Klauwen, verslaggever Jeffrey Kutterink © Ernesta Verburg

Omrijden voor laatste werkzaamheden aan knooppunt Sloeweg

NIEUWDORP - Het nieuwe knooppunt Drie Klauwen in de Sloeweg gaat over ruim een maand open, maar voordat het zover is moet de weg nog een aantal keren deels worden afgesloten voor werkzaamheden.

Tot en met 6 september 2019 worden er nieuwe blauwe bewegwijzeringsborden boven en langs de wegen geplaatst. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus is een deel van de Bernhardweg West (N254) daarom telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur dicht in beide richtingen. Het gaat om het gedeelte vanaf de afslag Nieuwdorp tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62). De afrit vanuit Middelburg naar Nieuwdorp blijft open. 

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september is de Westerscheldetunnelweg (N62) telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur in beide richtingen dicht. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Assenburgweg tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62).

Omleiding

Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. De omleidingsroute is via de Europaweg-Oost. De Westerscheldetunnel blijft beschikbaar. Houd rekening met een paar minuten extra reistijd.

De borden komen aan portalen over de weg heen te hangen of worden aan een stelling bevestigd. In totaal worden dertien palen de grond in getrild. Voor direct omwonenden kan dit voor geluidshinder zorgen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement