Volledig scherm
Perfect strandweer vandaag en komend weekend. © Stock.xchng

Ook na het weekend nog volop zomers weer

VLISSINGEN - De zomer geeft nog even vol gas de komende dagen; in het oosten van Zeeland worden zelfs nog enkele tropische dagen verwacht.

Vandaag krijgen we al een heerlijke dag voor liefhebbers van zomerse omstandigheden. Aan de kust stijgt de temperatuur tot een graad of 24, landinwaarts kan het 27 graden worden. De zon laat zich volop zien en er trekken dunne sluierwolken over het land. 

In het weekend wordt het nog warmer en stijgt het kwik zaterdag tot 29 graden en zondag naar verwachting zelfs naar de 31 graden. Ook maandag worden zulke temperaturen verwacht, al blijft het aan de kust enkele graden koeler. Tot en met woensdag kan de temperatuur richting tropische waarden gaan, al wordt de lucht tegen die tijd wel vochtiger en neemt de kans op onweersbuien toe. 

De temperatuur van het zeewater is met 19 graden dezer dagen perfect voor een duik. In de zon op het strand wordt je vervolgens snel weer droog, met een licht briesje vanuit het zuidoosten. Het blijft daardoor lang aangenaam op het strand.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stretch-onderneemster Karin Goulooze: ‘Jaag je dromen na, ook al ga je soms op je bek!’
    PREMIUM
    Portret

    Stretch-onderneem­ster Karin Goulooze: ‘Jaag je dromen na, ook al ga je soms op je bek!’

    GOES- ‘Ach, dat is vast een bevlieging', zei een belastinginspecteur die halverwege de jaren 80 poolshoogte kwam nemen bij het kledingwinkeltje dat Karin Goulooze op 18-jarige leeftijd runde op haar slaapkamer in Goes. De inspecteur had het mis. De slaapkamer werd later ingeruild voor een echt winkeltje. Nu, ruim dertig jaar later, zwaait de goedlachse inwoonster van Goes de scepter over zeven kledingzaken.