Minister Ferd Grapperhaus wordt in Vlissingen  ontvangen door Gerben Dijksterhuis, burgemeester van Borsele en voorzitter van de Havendriehoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Ferd Grapperhaus wordt in Vlissingen ontvangen door Gerben Dijksterhuis, burgemeester van Borsele en voorzitter van de Havendriehoek. © Dirk-Jan Gjeltema

Ook Zeeland krijgt meer politie en douane om drugssmokkel in havens aan te pakken, verwacht minister Grapperhaus

VLISSINGEN - Zeeland krijgt waarschijnlijk meer politie- en douanemensen om de drugssmokkel via de haven van Vlissingen aan te pakken. Het kabinet trekt 400 miljoen euro extra uit om de georganiseerde misdaad te bestrijden. ,,Ik ga ervan uit Zeeland en de havens daarin mee delen”, zegt minister Ferd Grapperhaus van Veiligheid en Justitie.

  1. Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’
    video

    Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’

    MIDDELBURG - Sta je gewoon het bierschap bij te vullen, spuit ineens het bier in de rondte. Het overkwam twee medewerkers van de SPAR City in Middelburg vanmiddag, zo is te zien in een kort filmpje dat de supermarkt vanmiddag online plaatste. ,,We waren compleet verrast”, lacht Jimmy de Wijze, die in de video te zien is. ,,Wij waren op een andere plek in het schap bezig, en ineens spat dat blik uit elkaar!"