Volledig scherm
© ThinkStock

Politie schrijft 15 bekeuringen tijdens controle in Vlissingen-Oost

RITTHEM/NIEUWDORP - De politie heeft woensdag een verkeerscontrole gehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost. Er is gecontroleerd op de Ritthemsestraat in Ritthem en op de Europaweg-Noord in Nieuwdorp. In totaal werden er vijftien bekeuringen uitgeschreven.

Acht mensen kregen een boete omdat ze te hard reden. Daarnaast werden er bonnen geschreven voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs, het niet volgen van de verplichte rijrichting en niet handsfree bellen. Ook kreeg een bestuurder een boete voor het seinen naar medeweggebruikers dat er een politiecontrole plaatsvond. 

Er werd ook een aantal mensen bekeurd omdat er iets mis was met de aanhangwagen waar zij mee reden. De boetes werden uitgeschreven voor het onjuist bevestigen van de hulpkoppeling, niet werkende verlichting en geen kentekenplaat op de aanhanger.

  1. Dit is de Zeeuwse nachtwacht

    Dit is de Zeeuwse nachtwacht

    THOLEN - Stropers met geweren, criminelen die een vuurwapen uitproberen, dumpingen van drugsafval. Bijzonder opsporingsambtenaar (boa) Philip Oprel komt het allemaal tegen. Als groene boa is hij fulltime bezig met het toezicht en de handhaving in natuurgebieden in Zeeland en West-Brabant. ,,In deze tijd van het jaar kun je tegen van alles aanlopen. Maar je moet gewoon een beetje je gezond verstand gebruiken. We willen allemaal 's avonds weer heel thuiskomen bij moeder de vrouw."