Commissaris van de koning Han Polman (l) ontvangt het rapport De som der delen uit handen van Co Verdaas en Jan Jaap de Graeff (r) van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur.
Volledig scherm
Commissaris van de koning Han Polman (l) ontvangt het rapport De som der delen uit handen van Co Verdaas en Jan Jaap de Graeff (r) van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur. © Ernst Jan Rozendaal

Polman: Advies duurzaamheid helpt ons in Den Haag

MIDDELBURG - Het rapport De som der delen van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) biedt kansen op geld uit Den Haag. Dat zei commissaris van de koning Han Polman dinsdag bij de presentatie in Middelburg.

0 reacties

 1. Arnemuidse visser voor Belgische rechtbank wegens kapotvaren hoogspanningskabel: claim van 18 miljoen euro
  PREMIUM

  Arnemuidse visser voor Belgische rechtbank wegens kapotvaren hoogspan­nings­ka­bel: claim van 18 miljoen euro

  ARNEMUIDEN - Schipper J.S. uit Arnemuiden heeft zich vanochtend bij de strafrechter in het Belgische Veurne moeten verantwoorden omdat hij twee jaar geleden zware beschadigingen zou hebben toegebracht aan de Nemo Link, de onderzeese hoogspanningskabel tussen België en het Verenigd Koninkrijk. Ondanks tal van waarschuwingen en noodsignalen bleef zijn vissersboot maar verder netten op de zeebodem slepen, tot de hoogspanningskabel voor de kust van Nieuwpoort knakte. Er hangen hem schadeclaims van in totaal maar liefst 18 miljoen euro boven het hoofd.
 1. Thuis nog maar één persoon per dag op visite, avondklok nog langs Kamerdebat
  Play

  Thuis nog maar één persoon per dag op visite, avondklok nog langs Kamerdebat

 2. Van hertelling tot bestorming Capitool: dit was de roerige aanloop naar machtsoverdracht VS
  Play

  Van hertelling tot bestorming Capitool: dit was de roerige aanloop naar machtsover­dracht VS