Het hoofdkantoor van drinkwaterbedrijf Evides, dat water levert aan huishoudens en bedrijven in Zeeland, delen van Zuid-Holland en Brabant.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van drinkwaterbedrijf Evides, dat water levert aan huishoudens en bedrijven in Zeeland, delen van Zuid-Holland en Brabant. © ANP

Rijk geeft Zeeland 10 miljoen euro extra en maakt zo ontvlechting Evides en PZEM mogelijk

MIDDELBURG - Zeeland krijgt 10 miljoen euro extra van het Rijk om het waterbedrijf Evides los te koppelen van energiebedrijf PZEM. De bijdrage die bovenop het compensatiepakket voor de misgelopen marinierskazerne komt, betekent dat de provincie en de gemeenten straks meer geld in de knip krijgen. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling.

 1. Coen, Fleur en Eddy leren zich suf voor hun examen en stralen na een onverwachte pluim: ‘Jullie zijn kanjers’
  PREMIUM

  Coen, Fleur en Eddy leren zich suf voor hun examen en stralen na een onverwach­te pluim: ‘Jullie zijn kanjers’

  DEN HAAG / VLISSINGEN - Oef, na een raar coronajaar is het maandag ineens zover: dan beginnen de examens. Coen, Fleur en Eddy zweten peentjes op hun kamers, ook al staan ze er goed voor. Alles doen ze eraan om te slagen. Dat moet lukken, het kan bijna niet anders. Zeker nu ze dinsdag een pluim kregen van niemand minder dan minister Arie Slob zelf. ,,Jullie zijn kanjers.”
 1. Doelman Alisson kopt Liverpool diep in blessuretijd naar cruciale zege
  Play

  Doelman Alisson kopt Liverpool diep in blessure­tijd naar cruciale zege

 2. Tribune overvolle synagoge zakt in, minstens 150 gewonden
  Play

  Tribune overvolle synagoge zakt in, minstens 150 gewonden