Het hoofdkantoor van Roompot in Goes
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van Roompot in Goes © Maarten Van De Rakt

Roompot wil Landal GreenParks overnemen

KAMPERLAND - Roompot (ruim tweehonderd parken en vacantielocaties in Midden- en Zuid-Europa) heeft zijn zinnen gezet op Landal GreenParks. De overname gaat door als beide ondernemingsraden positief adviseren en als er goedkeuring komt van de Europese commissie, die waakt over monopoliepositie in Europa.

 1. Zomerfoto: En toch speelt de zon de hoofdrol

  Zomerfoto: En toch speelt de zon de hoofdrol

  Het weer valt misschien een beetje tegen, hoewel het vorige week prima toeven was onder de Zeeuwse zon, toch speelt de zon een hoofdrol in de toegestuurde zomerfoto's (vooral blijven doen!). Zonsondergangen (of aan de andere kant van de dag de -opgangen), zijn altijd populair bij fotografen. En laten we eerlijk zijn, dat levert in Zeeland vaak mooie of spectaculaire foto's op. Hieronder ziet u een selectie van de foto’s die we afgelopen week binnen kregen.
 2. Anna, Jolien en Nina werken in de horeca: ‘Mensen zijn allemaal in vakantiestemming’
  PREMIUM
  Video | De Zomerbaan

  Anna, Jolien en Nina werken in de horeca: ‘Mensen zijn allemaal in vakantie­stem­ming’

  Weer of geen weer, in Cadzand vind je altijd toeristen. Ook al komt de regen met bakken uit de lucht, de strandspullen en korte broeken verdwijnen hier niet snel uit het straatbeeld. Een zonnetje op een stranddag is natuurlijk het mooiste, maar bij het Strandhotel maken ze er ook op mindere dagen een fijne vakantie van. Dan gaan gewoon de haard en de kaarsjes aan.
 3. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”