Volledig scherm
Schrijfster Marlies Allewijn.

Schrijfster Marlies Allewijn schrijft het geschenk van de Week van het Zeeuwse Boek

VLISSINGEN - De Zeeuwse schrijfster Marlies Allewijn schrijft dit jaar het geschenk van de Week van het Zeeuwse Boek. Iedereen die van zondag 27 oktober tot en met zondag 10 november voor minimaal 15 euro aan boeken koopt, krijgt het geschenk  M’n liêven er gratis bij.

Allewijn is bekend van de boeken ‘Ze was 16' en ‘De Meid’. In M’n liêven beschrijft Allewijn het leven van haar grootmoeder, dat bijna de hele twintigste eeuw bestreek. Als vanzelf ontstaat voor de lezer een verwevenheid tussen de levens van opoe en kleindochter.

De Week van het Zeeuwse boek vindt voor de 25ste keer plaats. Dat is reden voor een feest vinden Zeeuwse boekhandelaren. Gezamenlijk organiseren ze op zaterdag 26 oktober in de Oostkerk in Middelburg De nacht van het Zeeuwse boek. De auteurs die in de 25 jaar het geschenk hebben geschreven verzorgen van 20.00 tot 00.00 uur om de beurt een kort optreden. Het programma staat op de Facebookpagina van De Week van het Zeeuwse boek.

Volledig scherm
M'n Lieven © PZC
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement