Volledig scherm
Ongeluk op de Sloeweg. © hvzeeland

Slachtoffer dodelijk ongeval Sloeweg is 77-jarige Vlissinger

RITTHEM - Het slachtoffer van het dodelijke ongeval op de Sloeweg bij Ritthem vrijdagmiddag, is een 77-jarige man uit Vlissingen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De politie vermoedt dat de man voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden.

De Vlissinger is met zijn auto op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar frontaal op een vrachtwagen met oplegger die bestuurd werd door een 61-jarige man uit Krabbendijke. Het slachtoffer belandde na de botsing weer op zijn eigen weghelft en raakte daar de auto van een 48-jarige vrouw uit Vlissingen die eerst achter hem had gereden. De vrachtwagenchauffeur en de vrouw zijn gewond geraakt en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De 77-jarige automobilist was op slag dood. De politie denkt dat hij voor het ongeluk onwel was geworden, maar dat kan door de ernst van het ongeval niet met zekerheid worden vastgesteld.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonge studentondernemers verkopen dé oplossing voor regendruppels op je bril

    Jonge studenton­der­ne­mers verkopen dé oplossing voor regendrup­pels op je bril

    MIDDELBURG - Waarom is het stampertje in je cocktail van plastic en niet van hout? Hoe voorkom je dat je niets meer kan zien, omdat er regendruppels op je bril blijven hangen? Ook zo’n hekel aan het dekbed dat voortdurend verschuift in je hoeslaken? Het zijn slechts drie problemen waar jonge studentondernemingen dé oplossing voor hebben gevonden. Vrijdag presenteren 23 van de ‘start-ups’ hun product op de Markt in Middelburg.