Deelnemers aan de stille tocht laten ballonnen op in de brandgang waar de man vorige week vrijdag dood werd gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Deelnemers aan de stille tocht laten ballonnen op in de brandgang waar de man vorige week vrijdag dood werd gevonden. © Dirk-Jan Gjeltema

Stille tocht voor vermoorde Vlissinger: ‘Laten we niet vergeten dat hij van zijn familie hield’

VLISSINGEN - Zo’n tweehonderd mensen hebben donderdagavond meegelopen in een stille tocht voor de 23-jarige man die vorige week werd doodgeschoten in Vlissingen.

 1. Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’
  video

  Bierdouche bij SPAR Middelburg: ‘Mijn collega moest zich wel even verkleden, ja’

  MIDDELBURG - Sta je gewoon het bierschap bij te vullen, spuit ineens het bier in de rondte. Het overkwam twee medewerkers van de SPAR City in Middelburg vanmiddag, zo is te zien in een kort filmpje dat de supermarkt vanmiddag online plaatste. ,,We waren compleet verrast”, lacht Jimmy de Wijze, die in de video te zien is. ,,Wij waren op een andere plek in het schap bezig, en ineens spat dat blik uit elkaar!"
 2. LIVE I Zaak-Hrieps: advocaten noemen getuigen ‘onbetrouwbaar’

  LIVE I Zaak-Hrieps: advocaten noemen getuigen ‘onbetrouw­baar’

  MIDDELBURG - In de rechtbank in Middelburg gaat vandaag de inhoudelijke behandeling verder van de zaak-Hrieps, waarin het draait om de veelbesproken geldroof na het muziekfestival in Grijpskerke. Vanochtend hebben advocaten Mark Dunsbergen en Joris Kersemaekers hun pleidooien gevoerd. De officier van justitie reageert daar vanmiddag op. Ook komt advocaat Peter Schouten aan het woord namens de benadeelde partij. Het laatste woord is aan de verdachten.