Volledig scherm
PREMIUM
Stine Jensen. © Stef Nagel

Stine Jensen leidt jury Film by the Sea

VLISSINGEN - Stine Jensen is dit jaar voorzitter van de vakjury van Film by the Sea. Deze bestaat verder uit schrijfster Maartje Wortel, regisseur Rudolf van den Berg, componist/muzikant Henny Vrienten en actrice Terence Schreurs.

Dat werd vanavond bekendgemaakt tijdens de traditionele Amuse van het festival. Stine Jensen is schrijver, filosoof en programmamaker. Momenteel is zij te zien in YES ik ben!, een filosofisch reisprogramma over de kracht en keerzijde van positief denken.

Bent u gevraagd voorzitter te worden?

,,Ja, dat klopt. Ik heb er ook geen seconde over moeten nadenken toen directeur Jan Doense me vroeg. Ik ben al elk jaar betrokken bij Film by the Sea en vind het een van de leukste filmfestivals die er zijn”

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank’
    PREMIUM
    Werken in Zeeland

    Perry Kentin had Zeeland bijna verlaten: ‘Mijn zwemspul­len liggen altijd op de achterbank’

    GOES - Vakanties gaan altijd te snel voorbij. Voor je het weet, sta je weer in de rij van de koffieautomaat. En verdwijnt dat relaxte gevoel als sneeuw voor de zon. Toch hoeft dat niet. Ondernemer Perry Kentin (43) uit Goes bouwt dagelijks een relaxmomentje in. ,,Mijn zwemspullen liggen altijd op de achterbank van de auto. Dat is het mooie van Zeeland. Je kunt overal wel een duik maken.”