Volledig scherm
PREMIUM
Moeder Annemiek en dochter Tessa konden helaas niet meer naar Rhodos. © Johan Van Der Heijden

Tessa moest dag voor vakantie ineens naar het ziekenhuis: ‘Ik was maar met één ding bezig: zo snel mogelijk beter worden’

OOST-SOUBURG - Net geslaagd voor je vmbo-examen. Een heerlijke zomervakantie voor de boeg, te beginnen met een tiendaagse reis naar Rhodos. Prachtig vooruitzicht, maar dan ineens lig je met pijn en koorts in het ziekenhuis. Het overkwam Tessa Paulusse (16) uit Oost-Souburg afgelopen weken.

De planning kon niet beter. Woensdag 3 juli ’s avonds diploma-uitreiking op het CSW in Middelburg en een dag later: Vertrek richting vliegtuig voor een heerlijke vakantie in Griekenland, samen met haar ouders en broertje. Tessa Paulusse wist al precies naar welke Griekse stranden ze toe wilde. Een bezoekje aan een plaatselijke vlindertuin stond al in het schema, evenals een vaartocht naar Turkije. De koffer ingepakt en wel, helemaal klaar voor vertrek. Alleen nog stralend naar de diploma-uitreiking en dan onbezorgd op vakantie. 

Het liep allemaal compleet anders. ,,Ik had speciaal een mooie jurk en hoge hakken gekocht”, vertelt Tessa, liggend op de bank in de woonkamer. ,,Uiteindelijk heb ik, dankzij videobellen, vanuit een ziekenhuisbed meegekeken met de uitreiking.” 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement