Waar is Zeeland gebleven op de website van Theaterkrant.nl, de website van Stichting ter Bevordering van de Podiumkunst in Nederland (Stichting BPN).
Volledig scherm
Waar is Zeeland gebleven op de website van Theaterkrant.nl, de website van Stichting ter Bevordering van de Podiumkunst in Nederland (Stichting BPN). © Theaterkrant

Theaterkrant veegt Zeeland van de kaart

MIDDELBURG - Soms wil Zeeuws-Vlaanderen nog wel eens van een landelijk kaartje afvallen, of het puntje van Zuid-Limburg past er niet meer op. De Theaterkrant is er in geslaagd om héél Zeeland van de kaart te vegen in haar overzicht van testvoorstellingen rond corona. 

 1. Salar spuit champagne als water, maar alleen voor de show: ‘Ik leef heel sober’
  PREMIUM
  DIT ZIJN DE AZIMI'S

  Salar spuit champagne als water, maar alleen voor de show: ‘Ik leef heel sober’

  Kijk, daar staan ze weer, Salar en Sasan Azimi. Uitbundig champagne spuitend vanaf het balkon, over het gazon van hun riante kasteeltuin in Aardenburg. Beneden draaien de camera’s, smartphones gaan de lucht in. Alles voor de show. Geldverspilling? Het is maar hoe je het bekijkt. Van dit soort uitspattingen worden de Azimi’s alleen maar rijker. Zelfs het ontkurken van een fles champagne is een investering. Het moet geld opleveren, anders doen ze het niet.
 1. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten

 2. Prince-lookalike Faar rouwt om zijn held, vijf jaar na overlijden
  Play

  Prin­ce-lookalike Faar rouwt om zijn held, vijf jaar na overlijden