Tranen in zijn ogen: Middelburgse Romano (11) verrast door bekende straatvoetballer Touzani

VIDEOMIDDELBURG - De bekende Nederlandse straatvoetballer Soufiane Touzani heeft de Middelburgse Romano Telussa (11) de dag van zijn leven bezorgd. Hij verraste de jongen met een bezoek en legde hem flink in de watten, blijkt uit de vandaag gepubliceerde vlog van Touzani op YouTube (zie boven).

In de YouTube-serie bezoekt de straatvoetballer door het hele land fans en gaat een dagje met ze op pad. Dit keer was hij in Middelburg, waar hij de 11-jarige Romano verraste op de hoek van de Lange Delft en de Markt. De jongen was overweldigd, de tranen sprongen in zijn ogen. “Ik dacht gewoon even met papa naar een paar winkeltjes en dan opeens dit!”, zegt hij glunderend. 

Touzani nam de jeugdspeler van Jong Ambon mee naar een sportzaak. Daar kreeg de Middelburger het nieuwe uittenue van Ajax, een trainingspak van Barcelona, scheenbeschermers en nieuwe voetbalschoenen. Daarna gingen ze eten bij restaurant Scherp en naar Barbershop Middelburg voor een knipbeurt. Ze sloten de dag af met een rondvaart in Middelburg. Tussendoor deelden ze panna's uit bij argeloze voorbijgangers, ofwel: een balletje tussen de benen.  

Ook mag Romano met zijn vriendje Xavi Denneboom en broertje Jerome een keer komen trainen bij Touzani. Én ze mogen een keer naar een wedstrijd van het Nederlands elftal. Romano: “Als Touzani een nieuwe YouTube-video heeft geplaatst, kijk ik altijd meteen. Ik zei nog tegen m’n vader: wat zou het toch mooi zijn als ik Touzani tegenkom en word uitgekozen. De volgende dag gebeurde het nog echt ook. Dat kun je toch bijna niet geloven?”

Volledig scherm
Romano wordt verrast door Touzani. © Still uit de video
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonge studentondernemers verkopen dé oplossing voor regendruppels op je bril

    Jonge studenton­der­ne­mers verkopen dé oplossing voor regendrup­pels op je bril

    MIDDELBURG - Waarom is het stampertje in je cocktail van plastic en niet van hout? Hoe voorkom je dat je niets meer kan zien, omdat er regendruppels op je bril blijven hangen? Ook zo’n hekel aan het dekbed dat voortdurend verschuift in je hoeslaken? Het zijn slechts drie problemen waar jonge studentondernemingen dé oplossing voor hebben gevonden. Vrijdag presenteren 23 van de ‘start-ups’ hun product op de Markt in Middelburg.