Opa en oma Leo en José Beijer, op stap met Tim en Sabrina Beijer en de kleinkinderen Lorenzo (7) en Yannick (12).
Volledig scherm
PREMIUM
Opa en oma Leo en José Beijer, op stap met Tim en Sabrina Beijer en de kleinkinderen Lorenzo (7) en Yannick (12). © Marcelle Davidse

Vakantie vieren tussen de buien door; eindelijk weer eens een echte, Hollandse zomer

VLISSINGEN - Uitgerekend in het jaar dat heel Nederland dan maar vakantie in eigen land viert, bleven de tropische temperaturen uit. De zomer van 2021 kan de annalen in als typisch Nederlands. Een prachtige zomer voor wie van wolkenluchten en afwisseling houdt: vest aan, vest uit, regenjas aan, regenjas uit, bikini aan, bikini uit. En de natuur kwam weer op adem, met al die buitjes tussendoor.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Deel schoolboeken pas in de herfstvakantie geleverd: ‘Ontzettend teleurstellend’
  PREMIUM

  Deel schoolboe­ken pas in de herfstva­kan­tie geleverd: ‘Ontzettend teleurstel­lend’

  VLISSINGEN - Terwijl de middelbare scholen al een week open zijn, heeft een groot aantal Zeeuwse jongeren nog geen schoolboeken. De meeste pakketten worden dit weekend nageleverd, maar het kan nog wel tot de herfstvakantie duren totdat álle boeken bij de scholieren bezorgd zijn. ,,Dit is ontzettend teleurstellend”, zegt bestuurder Frans van der Knaap van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren.