Deze mensen zijn verkiesbaar voor D66 in de gemeente Borsele. Van links naar rechts: Chido Houbraken, Nicolle Boonman, Kees de Visser, Annet van de Ree, Patrick van Heijningen en Hans de Jonge. Ronald van de Swaluw ontbreekt.
Volledig scherm
Deze mensen zijn verkiesbaar voor D66 in de gemeente Borsele. Van links naar rechts: Chido Houbraken, Nicolle Boonman, Kees de Visser, Annet van de Ree, Patrick van Heijningen en Hans de Jonge. Ronald van de Swaluw ontbreekt. © Marina Smits.

Veel inwoners van Heinkenszand op D66-lijst in gemeente Borsele

Annet van de Ree trekt bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart de lijst van D66 in Borsele. Daar staan zeven namen op, van wie er vijf in Heinkenszand wonen.

  1. Roy Mulder is na blessureleed op de weg terug: ‘Van een club die zo bruist, wil je onderdeel zijn’
    PREMIUM

    Roy Mulder is na blessure­leed op de weg terug: ‘Van een club die zo bruist, wil je onderdeel zijn’

    Het was een mooi tafereel vorige week, voorafgaand aan de kampioenswedstrijd van Kloetinge. Terwijl zijn ploeggenoten bezig waren met de warming-up, stuurde Roy Mulder onbewust een bemoedigend signaal over zijn herstelproces na een ernstige knieblessure de wereld in. Hij hield in zijn ‘gewone’ kloffie dicht bij de middencirkel minutenlang een balletje hoog. ,,Ik hoop in augustus weer te kunnen aansluiten bij de selectie’’, zegt Mulder.
    Kloetinge