De motoragent raakte betrokken bij een botsing met een personenauto.
Volledig scherm
De motoragent raakte betrokken bij een botsing met een personenauto. © HVZeeland

Verdachte die motoragent Middelburg aanreed vermoedelijk onder invloed van drugs

MIDDELBURG - De verdachte die zondagmiddag een motoragent in Middelburg aanreed, was vermoedelijk onder invloed van drugs. Een speekseltest die bij de 19-jarige man werd afgenomen, bleek positief.

 1. Illustrator Martijn van der Linden stopt stiekem Zeeuwse luchten en landschappen in zijn tekeningen
  PREMIUM
  Eens een Zeeuw

  Illustra­tor Martijn van der Linden stopt stiekem Zeeuwse luchten en landschap­pen in zijn tekeningen

  Illustrator Martijn van der Linden (42) wordt geboren in Oostburg. Met zijn ouders en grote broer verhuist hij naar Heinkenszand op zijn 7e. Hij gaat naar het Goese Lyceum en studeert daarna illustratie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hij woont vanaf zijn 17e in die stad. Met zijn vrouw Maranke Rinck en hun kinderen Noa, Tristan en Jade woont hij aan de Schie. Hij won prijzen met Tangramkat en maakt nu de succesvolle serie Bob Popcorn.
 2. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
  BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

  Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

  ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”