Radio dj en zendermanager Rob Stenders en radioproducer Caroline Brouwer in de studio van Radio Veronica, tijdens de eerste uitzending van De Bonanza, afgelopen najaar.
Volledig scherm
Radio dj en zendermanager Rob Stenders en radioproducer Caroline Brouwer in de studio van Radio Veronica, tijdens de eerste uitzending van De Bonanza, afgelopen najaar. © ANP / ANP

Veronica-dj Rob Stenders vierde vakantie in Zeeland en verwonderde zich over het ringrijden; ‘ineens zie je dan een paar paarden met ridders er op’

VLISSINGEN - Radio Veronica dj Rob Stenders heeft zijn vakantie doorgebracht in Zeeland en hij keek daar zijn ogen uit, zo vertelde hij woensdag op de radio in het programma De Bonanza. Vooral het ringsteken vond hij ‘een beleving’.

  1. Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’
    PREMIUM
    Dag huis!

    Elvira en Jonathan verhuizen een halve kilometer verder: ‘We kunnen de verhuizing te voet doen’

    Al heel wat jaartjes riep Elvira van der Meer dat ze graag eens zou verhuizen, omdat ze graag wat meer ruimte wilde hebben. Samen met haar man Jonathan en hun drie kinderen woont ze in de Gouwestraat in Terneuzen. Sinds kort is de nieuwe woning een feit, het gezin gaat binnen Terneuzen verhuizen. Tijdens de zoektocht kwam Elvira er wel achter dat ze stiekem best al heel veel ruimte hadden in de Gouwestraat.