De cast van muziektheatervoorstelling 'De eeuw van Ariane'.
Volledig scherm
De cast van muziektheatervoorstelling 'De eeuw van Ariane'. © Ausdauer Muziektheater

Voorstelling op binnenvaartschip tijdens Onderstroom

VLISSINGEN - Festival Onderstroom presenteert tijdens de komende editie een muziektheatervoorstelling op een historisch binnenvaartschip in Het Dok. Het gaat om de productie 'De eeuw van Ariane' van het Rotterdamse muziektheatergezelschap Ausdauer.

0 reacties

 1. Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkampioen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’
  PREMIUM

  Goesenaar Levi Bouwense algeheel amateurkam­pi­oen met Katwijk: ‘Heel gaaf om mee te maken’

  Voor de eventuele kampioenswedstrijd van zijn club Katwijk kreeg Levi Bouwense (22) een appje van een vriend. Hoe mooi zou het zijn als diens favoriete club Borussia Dortmund op dezelfde dag kampioen zou worden als Katwijk. Waar de geel-zwarten het behoorlijk af lieten weten, bezweken Goesenaar Bouwense en zijn teamgenoten niet onder de druk. Door een 2-1-overwinning op Spakenburg werd Katwijk algeheel amateurkampioen.
  Goes
 2. Na Willem krijgt ook zijn vrouw een zeldzame vorm van kanker, nu fietst hun schoonzoon om geld op te halen
  PREMIUM

  Na Willem krijgt ook zijn vrouw een zeldzame vorm van kanker, nu fietst hun schoonzoon om geld op te halen

  Er is bijna niemand op Schouwen-Duiveland die Ria Scheffer-van Vossen niet kent. Met een jaloersmakende energie staat de Zierikzeese altijd klaar voor andere mensen. Nu is het even andersom. Haar schoonzoon Leroy van Steenis is op de fiets op weg naar Santiago de Compostela. Om geld op te halen voor Ria (61) en haar man Willem (66). Beiden hebben een zeldzame, ongeneeslijke vorm van kanker.
  Zierikzee