corona teststraat; goes; zeelandhallen; covid-19; corona; GGD; Zeeland; teststraat XL;
Volledig scherm
corona teststraat; goes; zeelandhallen; covid-19; corona; GGD; Zeeland; teststraat XL; © Marcelle Davidse

Weer minder coronabesmettingen in Zeeland

GOES - Ook vorige week zijn weer minder Zeeuwen positief getest op corona, meldt de GGD Zeeland. Vooral in de gemeenten Terneuzen nam het aantal positieve testen fors af, van 32 naar 7. Inmiddels heeft de GGD Zeeland een kwart miljoen prikken gezet.

 1. In Kamperland is het gezellig met de toeristen. Maar hoe lang nog? ‘Meer parken moeten er niet bij komen’
  PREMIUM
  Reportage

  In Kamperland is het gezellig met de toeristen. Maar hoe lang nog? ‘Meer parken moeten er niet bij komen’

  KAMPERLAND - Razendsnel is het gegaan. Izaäk en Conny zagen hún geboortedorp, hún Kamperland, uitgroeien. Van een paar straatjes met boerderijen en een enkele auto, tot een bloeiend toeristisch hart. ,,Dankzij de toeristen hebben we hier een Aldi, een Albert Heijn, restaurants. Het is gezellig. Gemoedelijk.” Nóg wel, zeggen ze ook. ,,Meer vakantieparken moeten er niet bij komen.”
 2. Als je naar Oostkapelle op vakantie gaat, hoef je tenminste niet te testen
  PREMIUM
  video

  Als je naar Oostkapel­le op vakantie gaat, hoef je tenminste niet te testen

  MIDDELBURG - Testen, formulieren of quarantaine, daar heeft Justine Maljaars uit Middelburg geen trek in. ,,We gingen altijd naar Frankrijk, maar nu blijven we in Nederland, vanwege het coronavirus”, vertelt ze. ,,Dat hebben we vorig jaar ook al gedaan. Voor de kinderen hoef je niet ver weg. Het belangrijkste is dat we lekker even weg zijn, en dat de kinderen uit kunnen rusten. En ik vind het héérlijk dat ik ’s ochtends even geen broodtrommels hoef te vullen.”