De Westerschelde Ferry vaart van Vlissingen naar Breskens.
Volledig scherm
De Westerschelde Ferry vaart van Vlissingen naar Breskens. © Cris Sohier

Westerschelde Ferry krijgt een nieuwe directeur

VLISSINGEN - Raymond Winterswijk is benoemd als de nieuwe directeur van de Westerschelde Ferry. Dat heeft de provincie bekendgemaakt. Winterswijk begint op 1 maart.

Winterswijk woont in Vlissingen, heeft een technische opleiding genoten en heeft onder meer gewerkt bij Mourik (manager technische dienst) en bij Europoort Industrie Diensten (adjunct-directeur). Winterswijk volgt Martin Martens op. De Westerschelde Ferry maakt een tumultueuze tijd mee vanwege de vele technische storingen van de beide veerboten die tussen Vlissingen en Breskens varen.

  1. Genezen ic-patiënt: ‘Drie dagen geleden kreeg ik weer zin in het leven’
    PREMIUM

    Genezen ic-pa­tiënt: ‘Drie dagen geleden kreeg ik weer zin in het leven’

    MIDDELBURG - De kwetsbaarheid van de mens, is een thema dat de Middelburgse kunstschilder Jos Pielage (1951) tot uitdrukking brengt in zijn werk. ,,Hoe fragiel het menselijk leven is en hoe geluk of pech afhangt van factoren die buiten ons liggen, maar vaak alles bepalen”, meldt hij op zijn website. Hij ondervond die kwetsbaarheid letterlijk aan den lijve, toen hij besmet raakte met het coronavirus. Hij belandde op de intensive careafdeling van ziekenhuis Adrz in Goes. Donderdag rond het middaguur mocht hij als eerste genezen IC-patiënt naar huis.