Volledig scherm
© Thinkstock

Wie wordt clubheld van het jaar?

VLISSINGEN - Over vijf dagen wordt bekend wie Zeeuws clubheld van het jaar is. De categorie sport telt drie genomineerden: Gérard van Wanrooij van SV Wik '57 in de gemeente Schouwen-Duiveland, Willem Meulmeester van VV Arnemuiden uit Arnemuiden en Jeanine Schot van de Tholense Boys in Tholen. 

In de categorie cultuur zijn de volgende mensen genomineerd:  Ilse Strobos van muscialgroep Papillon uit Middelburg en Wilfra Deurloo-Jonker  van majorettevereniging Apollonia uit Schouwen-Duiveland. 

De provinciewinnaars worden op 10 december bekend gemaakt. Zij strijden om de titel ‘Clubheld van het Jaar 2019'. Die prijsuitreiking is  17 december. 

https://www.clubheldvanhetjaar.nl/provincie-zeeland

  1. Doordeweeks zit Kaj achter een bureau, in het weekend staat hij op het voetbalveld
    PREMIUM
    doordeweeks-in het weekend

    Doorde­weeks zit Kaj achter een bureau, in het weekend staat hij op het voetbal­veld

    GROEDE - Stilzitten is voor Kaj Zwerver (24) uit Groede geen optie. In zijn jeugd verhuisde hij vaak, zelfs woonde hij even in Zwitserland. Tot hij op zijn negende met zijn ouders in het rustige Groede kwam te wonen. Het bleek de perfecte plek voor hem om op te groeien. Hij werkt op dit moment bij het enige architectenbureau van West-Zeeuws-Vlaanderen: Paras Concepts. In het weekend leeft hij zich uit op het voetbalveld.