Geert Wilders (PVV)
Volledig scherm
Geert Wilders (PVV) © ANP

Wilders maakt geen keuze tussen Van Dijk en Bosch: twee PVV-fracties in Zeeuwse Staten

DEN HAAG - De Staten van Zeeland tellen voorlopig twee fracties van de Partij voor de Vrijheid: de PVV-Van Dijk en de PVV-Bosch. Partijleider Geert Wilders wil nog geen keuze maken tussen de huidige fractievoorzitter Peter van Dijk en Vincent Bosch, die door Zeeuwse PVV’ers als nieuwe fractieleider naar voren is geschoven.

0 reacties

 1. Lezers reageren op het nieuws van de week: Dé oplossing voor de wooncrisis? Gewoon bij elkaar blijven!
  lezersbrieven

  Lezers reageren op het nieuws van de week: Dé oplossing voor de wooncrisis? Gewoon bij elkaar blijven!

  ,,Dat de helft van de stellen tegenwoordig uit elkaar gaat, daar zit een groot deel van het probleem. Daar hoor ik nooit iemand over,” reageert Magda van den Branden uit Sint-Jansteen op de vele nieuwsberichten over de wooncrisis. Zij weet de oplossing wel. Ondertussen baalt Klaas Gunster uit Vogelwaarde van Delta in Zeeuws-Vlaanderen: ,,Zo beloven ze glasvezel te gaan aanleggen in de buitengebieden, maar ze vertellen er nooit bij wanneer.” De redactie maakt wekelijks een selectie van ingezonden reacties. Wil je ook reageren op nieuws uit de PZC? Mail dan naar lezersredacteur@pzc.nl.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. ‘Als je er op gaat letten, zie je overal blikjes liggen’
  PREMIUM
  Van de straat

  ‘Als je er op gaat letten, zie je overal blikjes liggen’

  Verhalen van mensen liggen op straat. Wij tekenen ze elke week op. Wie: Geertje Kristalijn en Henk Zielman Waar: Markt in Brouwershaven Wanneer: zaterdag 1 oktober, 13.15 uur Gewapend met grijpstokken en een vuilniszak is meteen duidelijk waar het Geertje Kristalijn en Henk Zielman om te doen is. ,,Ik hou van netjes”, zegt Zielman. ,,Zo bizar dat mensen van alles op straat gooien. Volstrekt onnodig”, wijst hij op één van de afvalbakken verderop op de Markt. ,,Een kleine moeite om het daar gelijk in te gooien.”