Jaap van der Hiele van Reddingsteam Zeedieren ruimt een aangespoelde zeehond op bij Breezand. Ook dit weekeind spoelde er weer een karkas aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap van der Hiele van Reddingsteam Zeedieren ruimt een aangespoelde zeehond op bij Breezand. Ook dit weekeind spoelde er weer een karkas aan. © Lex De Meester

Zeehondenredders stappen uit Zeehondenakkoord

MIDDELBURG - Het brede overleg over het Zeehondenakkoord heeft een heel wat smallere basis gekregen nu drie partijen het vertrouwen in de onderhandelingen hebben opgezegd. Reddingsteam Zeedieren (RTZ) van Middelburger Jaap van der Hiele is er één van.

0 reacties

  1. ‘In de zomer vier ik ook vakantie, maar gewoon hier’
    PREMIUM
    zomerserie: het strandhuisje

    ‘In de zomer vier ik ook vakantie, maar gewoon hier’

    OOSTKAPELLE - Ze verhuurt naast haar werk als medisch pedicure vakantiehuis Strandloper33. Een tweepersoonsvertrek in het aangebouwde gedeelte van de woning van Petra (52) en Leo de Bruijn aan de rand van het centrum van Oostkapelle. Bij die verhuur, uitgevoerd door organisatie Heerlijke Huisjes, zit een strandhokje in. Huren mensen Strandloper33, dan dus ook direct een huisje aan het strand. Dat hokje staat iets verder dan het eigen hokje van zwemfanaat Petra. ,,Ik houd enorm van de zee.”