Deze zaal van bioscoop CineCity in Vlissingen zou veel voller kunnen zitten met toegangstesten, maar theatermanager Jéan Rottier wil die 'drempel' niet opwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze zaal van bioscoop CineCity in Vlissingen zou veel voller kunnen zitten met toegangstesten, maar theatermanager Jéan Rottier wil die 'drempel' niet opwerpen. © Dirk Jan Gjeltema

Zeeland ziet geen heil in toegangstesten: ‘Een stok in je neus om uit eten te mogen? Dat gaat ‘m niet worden’

PollGOES - In Zeeland lijkt weinig animo te bestaan voor ‘testen voor toegang’. Horeca, culturele instellingen en bioscopen zien er niets in om op die manier meer mensen te kunnen toelaten. ‘Dan jagen we bezoekers tegen ons in het harnas'. 

  1. Wedden dat-ie leuk is...
    boekentip

    Wedden dat-ie leuk is...

    De Engelse komiek Tony Hawks ging dik twintig jaar geleden een weddenschap aan met zijn vriend Steve, nadat ze op televisie het nationale voetbalteam van Engeland met 4-0 zagen winnen van Moldavië. Hawks, die al niet meer de jongste was, vond dat de Oost-Europeanen er niets van konden en meende dat het leuk was de elf Moldavische profs ook eens uit te dagen voor een potje tennis. En omdat hij die sport enigszins beheerste, wist hij zeker dat hij ze kon verslaan... En lukte dat niet, dan zou-ie het volkslied van het land zingen op een plein in Londen. In adamskostuum. Slaagde hij wel, dan zou Steve dat doen.