Volledig scherm
PREMIUM

Zeeuwse campings lijken niet te verdwijnen, maar veranderen wel

PollVLISSINGEN - Nederlanders hebben steeds minder keuze als het gaat om campings. Zo meldt de Kamer van Koophandel vandaag op basis van eigen cijfers. In Zeeland is de daling van het aantal kampeerterreinen zelfs het sterkst. Bij werkgeversorganisatie voor recreatie Recron is er verbazing over dat bericht. Regiomanager Monica de Vast: ,,Als ik naar de Zeeuwse ledenlijst van afgelopen jaar kijk heb ik geen enkele annulering. Ons ledenaantal is juist gegroeid.”

Poll

Zeeland heeft genoeg campings

Zeeland heeft genoeg campings

 • Eens (87%)
 • Oneens (13%)
748 stemmen
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hostellerie Schuddebeurs is geen doorsnee toeristenfuik
  PREMIUM
  ACHTER DE SCHERMEN

  Hostelle­rie Schudde­beurs is geen doorsnee toeristen­fuik

  SCHUDDEBEURS - Waar het centrum is, vragen internationale gasten weleens aan receptioniste Sandra Fierens (46), geboren en getogen in Schuddebeurs. Ze kan er om lachen, want Hostellerie Schuddebeurs ís het centrum van het dorpje op Schouwen-Duiveland. Golfers en fietsers verblijven er graag. Deze krant keek in de keuken, de lobby en op hotelkamers. ,,Mijn brillenglazen besloegen van een half ontblote hotelgast.”