Projectleiders Marja Geerse en Bram de Muijnck van de Kinderkunstweek bij een werk van Kasper De Vos in de hal van het CBK Zeeland in Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Projectleiders Marja Geerse en Bram de Muijnck van de Kinderkunstweek bij een werk van Kasper De Vos in de hal van het CBK Zeeland in Middelburg. © Dirk-Jan Gjeltema

Zeeuwse Kinderkunstweek: Een kontje voor de kunst


MIDDELBURG - De tiende aflevering van de Kinderkunstweek staat voor de deur. Deze jubileumeditie heeft als thema ‘Niet te eten! Voedsel in de kunst’. Een coronaproof programma: kunst kijken en maken, dat kan ook thuis tijdens de digitale les.

 1. Vrijheidsboulevard Vlissingen schuift door naar september

  Vrijheids­bou­le­vard Vlissingen schuift door naar september

  VLISSINGEN - De Vrijheidsboulevard in de Machinefabriek in Vlissingen wordt verschoven naar september. Het evenement zou vrijdag beginnen en doorlopen tot en met 5 mei. Vanwege de corona-situatie heeft het college van Gedeputeerde Staten besloten de Vrijheidsboulevard in september te houden. Het evenement is een herhaling van de Vrijheidsboulevard die in 2019 plaatsvond tijdens de start van het herdenkingsjaar 75 jaar. Daarin stonden de herdenking van de Slag om de Schelde en de bevrijding van Zuidwest-Nederland centraal.
 1. Plechtigheden begrafenis prins Philip in volle gang
  Play

  Plechtighe­den begrafenis prins Philip in volle gang

 2. Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie
  Play

  Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie