SOEPEL IN EVENWICHT 
Een soepel vluchtelement op het strand van Cadzand. Op het juiste moment op de knop drukken is de kunst als fotograaf. De schaduwen van handen en voeten zijn nog zichtbaar in het natte zand. De afdruk van de voeten is al aan het vervagen. Een fractie van een seconde later landen de handen in het natte zand om op hun beurt een afdruk in het zand te zetten.
Volledig scherm
SOEPEL IN EVENWICHT Een soepel vluchtelement op het strand van Cadzand. Op het juiste moment op de knop drukken is de kunst als fotograaf. De schaduwen van handen en voeten zijn nog zichtbaar in het natte zand. De afdruk van de voeten is al aan het vervagen. Een fractie van een seconde later landen de handen in het natte zand om op hun beurt een afdruk in het zand te zetten. © Guusje Hazenberg

Zomerfoto's: Nachtvlucht op het strand van Cadzand

De zomerfotowedstrijd leverde ook deze keer weer een keur aan grappige, mooie, stemmige, Zeeuwse en buitenlandse foto's op, hoewel het aandeel buitenland dit jaar opvallend achterblijft bij andere jaren. Het kan niet anders dan dat veel mensen besloten hebben tijdens hun vakantie in Nederland te blijven. Voor de deelnemers aan de fotowedstrijd maakt het allemaal niets uit. Zij sturen hun foto's toch wel in.