Volledig scherm
In Slot Zeist was vanavond de première van Ashtonia © Boas Photo

Spetterende première Ashtonia in Slot Zeist

Onder het toeziend oog van tal van vips is vanavond in de tuin van Slot Zeist Ashtonia in première gegaan. Het fantasieland van Ashton Brothers staat vol van het spektakel.

Onder meer de actrices Karin Bloemen en Anne-Marie Jung luisterden vanavond de aftrap van Ashtonia op. Net als vorig jaar zijn de Ashton Brothers een aantal weken neergestreken in de  tuin van Slot Zeist. Ze proberen daar het fictieve Ashtonia weer tot leven te wekken, een spektakelstuk vol muziek, theater, clownerie, acrobatiek, variété en circusacts.

Vorig jaar trokken zij met hun absurde theater met acrobatiek, slapstick en magie 20.000 bezoekers. Dit jaar wordt het dubbele aantal bezoekers verwacht in een nog grotere circustent, met nieuwe acts en een Midden-Amerikaans tintje.

  1. SP Zeist pleit voor noodfonds om noodlijdende lokale ondernemer te steunen

    SP Zeist pleit voor noodfonds om noodlijden­de lokale ondernemer te steunen

    De De Zeister fractie van de SP pleit voor een gemeentelijk noodfonds voor lokale ondernemers die buiten hun schuld om de omzet fors zien dalen en het hoofd nauwelijks nog boven water kunnen houden. Volgens Annemieke Zwaneveld heeft de gemeente de verplichting om goed te zorgen voor de lokale middenstand. „De gemeente wil een goed vestigingsklimaat voor ondernemers. Dat geldt dan ook voor het midden en kleinbedrijf,” aldus Zwaneveld.

Utrecht