Volledig scherm
Rasta's op Rastaplas, het reggae-evenement aan de Noord Aa. © NICO SCHOUTEN

Alvast opwarmen voor het RastaPlas Festival

Stichting Rastaplas houdt ook dit jaar twee evenementen in Zoetermeer. Om alvast op te warmen voor het festival op 13 en 14 juli, kunnen liefhebbers op zaterdag 8 juni op het Nicolaasplein al terecht voor een feestje. 

Verschillende reggaebands brengen dan een bezoek aan het Stadshart. Waaronder The Lucky Dube Experience, Rude Walkin’, Zion Grooves en The Fyah Roots Band. Deze laatste band treedt samen op met Ibex Komodo. Tussen de live optredens door wordt er ook voor vertier gezorgd. Het plein is vrij toegankelijk, ook zijn er drankjes en tropische hapjes verkrijgbaar. Het festival is van 13.00 tot 21.00 uur te bezoeken. 

Festival

Voor het festival op 13 en 14 juli moet wel een kaartje worden gekocht. Een ticket aan de deur kost op zaterdag 27,50 euro en op zondag 17,50 euro. Wie ze van te voren via de website besteld, is iets goedkoper uit. Verschillende bands en muzikanten uit binnen- en buitenland geven deze dagen optredens, zoals Utan Green, New Kingston, The Frontliners en de Italiaanse reggaeband Mellow Mood. rastaplasfestival.nl

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer