Volledig scherm
Twee teams in actie tijdens een eerdere editie van het Beachvolley Spektakel. © Ron Jenner Fotografie

Beachvolley Spektakel krijgt mediterraans tintje

De 28ste editie van het evenement Beachvolley Spektakel vindt plaats op zaterdag 7 september. Teams die mee willen doen, kunnen zich nog inschrijven. De hele dag zijn er allerlei activiteiten op het strand bij het Noord Aa. Dit keer is het evenement in mediterraanse sferen gehuld.

Om 10.00 uur staan de teams klaar om te gaan volleyballen. Het strand is opgedeeld in meerdere velden, tot 16.00 uur worden er wedstrijden gespeeld. Hierna volgt een prijsuitreiking en wordt het evenement afgesloten met een strandfeestje, dat tot ongeveer 20.00 uur duurt. Terwijl de sportievelingen het tegen elkaar opnemen, kan het publiek zich te goed doen aan een drankje en hapje en naar de wedstrijden kijken.

Drankjes

Alle drankjes, waaronder ook bier, fris, wijn en sangria, kosten die dag 1,50 euro per glas. Een dj zorgt ondertussen voor de muziek. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement gratis toegankelijk. Teams moeten wel inschrijfgeld betalen om mee te kunnen doen. Kijk voor de verschillende tarieven op de website. beachvolleyspektakel.nl.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer