Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Benefietdiner en veiling leveren bijna halve ton op

Een benefietdiner voor de stichting Happy Days en voor de Vrienden van het Langeland Ziekenhuis heeft vorige week 47.500 euro opgeleverd. Het diner werd gehouden bij Hofstede Meerzigt en werd georganiseerd door Floravontuur.

Zo’n honderd gasten kwamen op het evenement af. Ondernemers uit Zoetermeer en omgeving waren aanwezig, evenals burgemeester Charlie Aptroot en de wethouders. Voor de gelegenheid haalden drie chef-koks alles uit de kast: Alain Adriaanse van Hofstede Meerzigt, Vincent Dullaart van ROC Mondriaan en Jeroen van der Geest van de Heeren van Soetermeer. Sjaak Bral, voor de gelegenheid in de functie van veilingmeester, zorgde dat de hoogst mogelijke prijs werd betaald voor de kavels die door het bedrijfsleven beschikbaar waren gesteld. Vertegenwoordigers van de twee goede doelen toonden zich na afloop heel erg blij met de opbrengst.

De stichting Happy Days verzorgt elk jaar een kamp voor kinderen die een moeilijke tijd doormaken. De stichting Vrienden van het Langeland Ziekenhuis zorgt ervoor dat het ziekenhuis onder meer extra speelgoed, aankleding en inrichting aan kan schaffen.

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer