Zoetermeerse ondernemer Alyssa Westhoek merkt dat borduren vooral bij jongere mensen in trek is. ,,Het is ook heel rustgevend. Zeker nu.”
Volledig scherm
PREMIUM
Zoetermeerse ondernemer Alyssa Westhoek merkt dat borduren vooral bij jongere mensen in trek is. ,,Het is ook heel rustgevend. Zeker nu.” © Thomas van Oorschot

Borduren met 9000 man: ‘Eenzaamheid en stress ga je met naald en draad te lijf’

Borduren had tot voor kort een ietwat stoffig imago. Maar de Zoetermeerse ondernemer Alyssa Westhoek wist met Stitchonomy het patroon van truttige vormpjes, saaie kleuren en ouderwetse lastige handleidingen te doorbreken. 

  1. ‘Sambaboys’ doen goede zaken en 21 minuten blessuretijd bij Te Werve: lees hier alles over het amateurvoetbal
    PREMIUM
    Voetbal Totaal

    Geen tien op een rij voor DSO en DWO eenvoudig langs hekkenslui­ter: lees hier alles over het amateur­voet­bal

    Jack’s League Scheveningen-Rijnsburgse Boys 0-2 (0-0) Omdat er voor beide ploegen weinig meer op het spel stond, was het zaterdag op Houtrust een gezapige pot. Vreemd was dat volgens Scheveningen-trainer John Blok, die deze week de belangrijke Lex Immers zijn contract met een jaar zag verlengen, gezien de staat van het veld niet. ,,Voordat het veld in de zomer wordt aangepakt, is deze week de laatste onderhoudsbeurt geweest. Ik geloof dat ze er weer driehonderd kilo kurk in hebben gegooid, wat het veld allesbehalve beter maakte”, vond Blok. Scheveningen-doelman Sven van der Maaten ging bij de 2-0 stevig in de fout.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer