Burgemeester Michel Bezuijen wil de rijtjeswoning aan het Bijvoetplan drie maanden langer dicht hebben. In de woning werd vorige maand een grote partij werd illegaal vuurwerk aangetroffen.
Volledig scherm
Burgemeester Michel Bezuijen wil de rijtjeswoning aan het Bijvoetplan drie maanden langer dicht hebben. In de woning werd vorige maand een grote partij werd illegaal vuurwerk aangetroffen. © Regio15

Burgemeester wil vuurwerkwoning aan Bijvoetplan drie maanden langer dicht

Als het aan burgemeester Michel Bezuijen ligt, blijft de woning aan de Bijvoetplan nog drie maanden dicht. In de woning werd vorige maand 1500 kilo aan zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. 

 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 2. Er waren tijden dat je meer moest doen om een standbeeld te krijgen
  PREMIUM
  Column

  Er waren tijden dat je meer moest doen om een standbeeld te krijgen

  Beeldende kunst is op zijn of haar mooist als het in de vrije ruimte kan worden geconsumeerd. Dat om mekaar heen draaien in zo’n museum is ook zowat. Zeker in deze tijd. Nee, dan buitenkunst! Heerlijk. Pak de fiets – maar pak eerst je surfplank en surf naar de website van ‘Buitenkunst’ die net is geopend. Bkdh.nl. Daar tref je genoeg beelden om vervolgens een week lang rond te peddelen om ze te bewonderen.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer