Volledig scherm
Club Cobra is al gesloten op last van burgemeester Aptroot © Jos van Leeuwen

Club Cobra sluit per 1 januari definitief de deuren

Club Cobra gooit de handdoek in de ring. De nachtclub aan de Amsterdamstraat sluit 1 januari de deuren voorgoed, meldt ze op haar facebookpagina.

'Beste klanten, helaas moeten wij jullie via deze weg op de hoogte brengen dat wij per 1 januari 2020 de deuren zullen sluiten! Houdt onze Instagram en Facebookpahina in de gaten voor de laatst komende feesten’ staat te lezen op de  facebookpagina van de club. 

Club Cobra is op dit moment gesloten op last van burgemeester Aptroot, nadat er opnieuw is geschoten in de omgeving van de club. Omwonenden hoorden vorige week donderdag vroeg in de middag knallen. Kort daarna trof een voorbijganger kogelhulzen aan. Daarop startte de politie een groot onderzoek. 

De club was toen net weer geopend nadat ze door de burgemeester was gesloten was na een schietpartij in de nacht van 18 op 19 oktober. Ook toen hoorden omwonenden knallen en werden kogelhulzen gevonden. Na  twee weken mocht Club Cobra weer open wel kreeg de club  kreeg een waarschuwing. Daardoor was de club verplicht om een exploitatievergunning aan te vragen.   

In december werd ook al geschoten bij de club en in februari werd het pand met een automatisch wapen onder vuur genomen. 

Voor zover bekend raakte er bij geen van de incidenten iemand gewond

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer