De bestuurders van de drie grote woningcorporaties in Zoetermeer: vestigingsmanager Zoetermeer Marco Beekman van Vestia, directeur Mariette Heemskerk van De Goede Woning en voorzitter van de raad van bestuur van Vidomes Daphne Braal.
Volledig scherm
PREMIUM
De bestuurders van de drie grote woningcorporaties in Zoetermeer: vestigingsmanager Zoetermeer Marco Beekman van Vestia, directeur Mariette Heemskerk van De Goede Woning en voorzitter van de raad van bestuur van Vidomes Daphne Braal. © De Goede Woning / Michel Groen

Corporaties stomverbaasd: Tussen de 4500 nieuwe woningen in Entree is er niet één van een woningbouwvereniging gepland

De corporaties mogen tot hun grote verbazing toekijken hoe projectontwikkelaars alle sociale woningen bouwen in Entree. Ze vrezen kleine woningen met hoge huren die zodra het mag worden doorverkocht.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer