Willem Bos
Volledig scherm
Willem Bos © Eigen foto

Daar is-ie weer: Willem Bos keert terug als raadslid

‘Nou, ik moet oppassen dat ik niet de Heintje Davids van de Zoetermeerse politiek word’, zei Willem Bos in 2018 bij zijn afscheid als raadslid. De D66’er was inmiddels al commissielid, maar  vanaf maandagavond mag hij zich weer raadslid noemen.

 1. Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst
  PREMIUM
  Update

  Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst

  ADO-spits Thomas Verheydt zou de wedstrijd tegen Excelsior missen door zijn vijfde gele kaart die hij pakte in het duel met Helmond Sport (0-0). Al snel bleek dat de spits in Brabant niet zijn vijfde, maar zijn vierde kaart van het seizoen pakte en komende vrijdag in het topduel met de Rotterdammers ‘gewoon’ zou kunnen spelen. Maar nu blijkt dat de clubtopscorer van ADO alsnog is geschorst. Hoe zit dat precies?
 2. Kinderen weten niet wat verantwoord eten is: ‘Denken dat paprikachips gezond is omdat er paprika in zit’
  PREMIUM

  Kinderen weten niet wat verant­woord eten is: ‘Denken dat paprika­chips gezond is omdat er paprika in zit’

  Weten te weinig kinderen wat verantwoorde voeding is? ‘Ja’, stelt kleuterjuf Jennifer Aalbrecht volmondig. En dat is ook niet zo vreemd: ,,Gezondheidsvaardigheden worden onvoldoende van jongs af aangeleerd.” Daar wil ze verandering in brengen en dus ontwikkelde ze het lespakket ‘Vitamines eten’, geheel passend bij haar zelfgeschreven prentenboek Bram en de Toverspiegel.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer