Volledig scherm
Overval op Domino's bij Westerschelde Zoetermeer © District8

Drie jongens met steek- en stroomstootwapen overvallen Domino's aan Westerschelde in Zoetermeer

UPDATEPizzeria Domino’s aan de Westerschelde in Zoetermeer is gisteravond rond 23.00 uur overvallen. De drie gewapende daders zijn na de overval weggevlucht en zijn nog niet gevonden. De politie zoekt daarom getuigen.

Onder dreiging van een steek- en stroomstootwapen eiste het drietal geld van de kassamedewerkster. Nadat ze een geldbedrag buitmaakten, vluchtten ze vervolgens over de Westerschelde in de richting van het Zanzibarplein. De recherche heeft gisteravond de omgeving enige tijd doorzocht en onderzoek gedaan bij de pizzeria, maar tot nog toe zonder resultaat. 

Van de verdachten ontbreekt op dit moment elk spoor. De politie roept getuigen die de jongens hebben gezien op om zich te melden. Ze zijn op zoek naar een jongen van ongeveer 17 jaar oud, die zwarte kleding en een Nike-pet droeg. Daarnaast had de vermoedelijke overvaller een plastic tasje bij zich van Albert Heijn. De tweede verdachte is een getinte jongen met een snor, die gehuld was in zwarte kleding. Ook de derde verdachte was in het zwart gekleed, maar het opvallende aan deze verdachte zijn zijn grote ogen. 

Elke ochtend het nieuws uit Zoetermeer in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer

Poll

‘Zet plannen voor nieuw zwembad in Zoetermeer in de ijskast’

‘Zet plannen voor nieuw zwembad in Zoetermeer in de ijskast’

  • Eens (25%)
  • Oneens (75%)
479 stemmen