De eerste schetsen voor 'station Zoetermeer Centraal', het stationsgebied rond de Mandelabrug, getekend door Team V Architectuur.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste schetsen voor 'station Zoetermeer Centraal', het stationsgebied rond de Mandelabrug, getekend door Team V Architectuur. © Team V Architectuur

Eindelijk een Zoetermeer Centraal: ‘Busstation verplaatsen naar opgeknapte Mandelabrug’

Door het busstation Centrum-West te verplaatsen naar station Zoetermeer, de bouw van een extra stationshal en een flinke fietsenstalling krijgt de stad eindelijk een station van formaat. Het stadsbestuur presenteert vandaag het plan voor een groot ov-knooppunt rond de Mandelabrug.

  1. John van Zweden maakt opvallende carrièremove om dochter (19) met 22q11-syndroom te steunen
    PREMIUM

    John van Zweden maakt opvallende carrièremo­ve om dochter (19) met 22q11-syn­droom te steunen

    Officieel hoeft hij waarschijnlijk nooit meer te werken, maar stilzitten zit niet in de aard van John van Zweden. De 60-jarige ondernemer, onder meer bekend van zijn investering in voetbalclub Swansea City en één van de grootste behangwinkels van ons land, is sinds dit weekend ook te boeken als trouwambtenaar. En dat wordt vanuit het hele land al massaal gedaan, terwijl zijn volledige salaris naar de stichting gaat die zich inzet voor zijn 19-jarige dochter met het 22q11-syndroom.

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer