Bewoners van een huis aan de Madernarode in Zoetermeer zijn vannacht wakker geschrokken van een explosief dat grote schade heeft aangericht aan hun deur. Onbekenden hadden een voorwerp vermoedelijk door de brievenbus gegooid, waarna deze is geëxplodeerd.
Volledig scherm
Bewoners van een huis aan de Madernarode in Zoetermeer zijn vannacht wakker geschrokken van een explosief dat grote schade heeft aangericht aan hun deur. Onbekenden hadden een voorwerp vermoedelijk door de brievenbus gegooid, waarna deze is geëxplodeerd. © Regio15

Explosie in woning aan de Madernarode

Bewoners van een huis aan de Madernarode in Zoetermeer zijn vannacht wakker geschrokken van een explosief dat grote schade heeft aangericht aan hun deur. Onbekenden hadden een voorwerp vermoedelijk door de brievenbus gegooid, waarna deze is geëxplodeerd.

  1. SV Nootdorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklasse te helpen’
    PREMIUM

    SV Noot­dorp-topscorer heeft na finale één dag vakantie: ‘Ben verplicht ze aan hoofdklas­se te helpen’

    Voor SV Nootdorp is het zaterdag erop of eronder. In de finale van de nacompetitie tegen SDV Barneveld kan de ploeg van Marco Jalink naar de hoofdklasse promoveren. Voor aanvaller AJ Mercera is het zijn laatste wedstrijd in het shirt SV Nootdorp, want hij begint maandag bij Katwijk al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. ,,Ik wil totale revanche op mezelf nemen én de club naar de hoofdklasse helpen. Dat ben ik aan ze verplicht.”

In samenwerking met indebuurt Zoetermeer